T +31(0)77 - 46 34 463 info@swiss-trans.nl

Transport Zwitserland

Betrouwbare partner

Voor elke transportvraag van en naar Zwitserland is Swiss-Trans B.V. uw betrouwbare partner. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van alle soorten van transport van stukgoederen tot volle wagenladingen naar alle bestemmingen in Zwitserland. Van goederen binnen de industriële sector tot privégoederen zoals bijvoorbeeld verhuisgoederen. Alles is mogelijk.

Efficiënt en groot netwerk

Door de zeer efficiënte manier van plannen en een groot netwerk, garanderen wij een zeer snelle, stipte en veilige levering. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al ons materieel voldoet dan ook aan de hoogste milieunormen. Kwaliteit en service staat bij ons voorop! Wij volgen uw zending op de voet: vanaf de laadplaats totdat uw zending op de plaats van bestemming is. Als u dat wenst houden wij u tussentijds op de hoogte. Uw vervoer binnen 24 uur verzorgen?

Natuurlijk regelt Swiss-Trans B.V. dat voor u! Neem direct contact met ons op voor een passende aanbieding of informatie op maat. Wij helpen u graag!

 

Onze expertise:

ZWITSERLAND

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van alle soorten van transport van stukgoederen tot volle wagenladingen naar alle bestemmingen

Lees meer

Oostenrijk

Voor transporten van en naar alle bestemmingen in dit Alpenland bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Kantoor

Swiss-Trans B.V.
De Kooy 5
5861 EH Wanssum
Nederland

Bel ons

Tel: +31(0)77 – 46 34 463

Perry Laarakker: +31(0)6 23 75 44 13
Ralf Mulders: +31(0)6 12 83 07 85

EMAIL ons

info@swiss-trans.nl