T +31(0)77 - 46 34 463 info@swiss-trans.nl

Over Swiss-Trans

Gespecialiseerd in transport naar Zwitserland en Oostenrijk

Expeditiebedrijf Swiss-Trans B.V. is hét adres voor al uw vervoer in Europa met als specialisatie transporten van en naar Zwitserland en Oostenrijk. Perry Laarakker en Ralf Mulders zijn de drijvende krachten achter Swiss-Trans. Hun jarenlange ervaring in de transportwereld hebben zij in 2008 samengebracht in Swiss-Trans B.V. Swiss-Trans werkt voor talloze nationale en internationale opdrachtgevers: tevreden klanten!

Kennis en ervaring

Door onze kennis, jarenlange ervaring en hoog dienstverleningsniveau kunnen wij waarmaken wat wij u beloven. Uw zending arriveert correct en op tijd op de plaats van bestemming én met de juiste douaneformaliteiten. Als geen ander weten wij dat klanten graag op de hoogte gehouden willen worden van de status van hun zending. Voor ons is dit een vanzelfsprekendheid! 24-uur service? Ook dat regelen wij voor u!

Strategisch

Swiss-Trans is strategisch gelegen in het Limburgse Wanssum, direct aan de A73 en dichtbij de Duitse grens. Onze locatie is 24 uur per dag beveiligd met camerabewaking. Tijdens het weekend wordt er extra gesurveilleerd.

Onze expertise:

ZWITSERLAND

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van alle soorten van transport van stukgoederen tot volle wagenladingen naar alle bestemmingen

Lees meer

Oostenrijk

Voor transporten van en naar alle bestemmingen in dit Alpenland bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Kantoor

Swiss-Trans B.V.
De Kooy 5
5861 EH Wanssum
Nederland

Bel ons

Tel: +31(0)77 – 46 34 463

Perry Laarakker: +31(0)6 23 75 44 13
Ralf Mulders: +31(0)6 12 83 07 85

EMAIL ons

info@swiss-trans.nl